Zoeken in deze blog

vrijdag 22 maart 2013

Wafels Luc Bellings

750 gr bloem
1/2 tl bicarbonaat
7 eieren
550 gr fijne suiker
550 gr gesmolten boter
75 ml koffiemelk

Bloem mengen met alles behalve de boter.
Boter smelten en eronder mengen
2 à 3 u laten rusten.
Bakken.

zondag 17 maart 2013

Gevulde kipperolletjes met pasta en spinazie

Nodig:

4 persoon:
4 kippefilets ( is ruim gemeten )
geitekaas ( Chavroux )
10 - tal zongedroogde tomaatjes op olie
500 gr verse spinazie
4 schijven Gandaham ( niet te dik laten snijden )
2 sjalotjes
2 teentjes look
1 potje Boursin Cuisine met kruiden en knoflook ( of met zongedroogde tomaatjes, naar keuze )
Boter en olie
parmezaanse kaas.

Snij de kippefilets open en sla ze goed plat.
Smeer de vulling ( geitekaas gemengd met de kleingesneden zongedroogde tomaatjes ) over de kippefilet en rol deze op.
Bind vast.
Bak bruin aan in een pan, en laat garen.

Spinazie even koken, goed uitdrukken en beetje klein snijden.
2 sjalotjes snipperen en aanstoven in boter met uitgeperste knoflook. De fijngesneden ham erbij laten mee bakken. Spinazie onder mengen.
Boursin eronder roeren.

Pasta koken en onder de spinazie mengen.

Opdienen met de schuin gesneden kipperolletjes.

Kaas erover raspen.